Master class III

През  учебната 2015/2016г. година се проведе трето издание на проект IT Мастер клас. В него участваха 15 мотивирани студенти от  трети и четвърти курс на специалности Информатика и Бизнес информационни системи (БИС). Целта от работата на студентите  в проекта беше усвояване на технологии и нов програмен инструментариум засъздаване на Oracle бази данни и приложения. В професионалната квалификация се застъпиха теми като Business Intelligence, Data Warehouse, Data Мodeling, Database design and Creation, Data Transformation and Presentation, Putting it all together.

Основен наставник в третото издание на проекта беше г-н Живко Ангелов – ръководител на отдел “Business Intelligence”към банка Societe Generale Expressbank.

Студентите от IT Master class III гостуваха в две лидерски ИТ компании във Варна, а именно iCard и 411 Marketing. По време на посещението, студентите се запознаха с дейността на фирмите, имаха възможността да вземат участие и да зададат въпроси. Попълниха анкети, които дават формална визия на текущите им интереси в различни области на ИТ сферата и които чертаят позиции за бъдещото им развитие. Снимки от гостуването може да видите от тук.

На специално тържество бяха връчени сертификати на участниците и грамоти на гост-лекторите. Снимки от събитието можете да видите тук.

Участници:

 1. Диан Койчев – 4 курс, ИНФ, 48 група
 2. Габриел Дичев – 4 курс, ИНФ, 48 група
 3. Симеон Атанасов – 4 курс, ИНФ, 49 група
 4. Ивайло Великов – 4 курс, БИС, 52 група
 5. Валери Пенев – 3 курс, ИНФ, 48 група
 6. Иван Стоянов – 3 курс, ИНФ, 48 група
 7. Борис Илиев – 3 курс, ИНФ, 49 група
 8. Пламен Маринов – 3 курс, ИНФ, 49 група
 9. Йордан Георгиев – 3 курс, ИНФ, 50 група
 10. Силвия Радева – 3 курс, ИНФ, 50 група
 11. Николета Ангелова – 3 курс, ИНФ, 50 група
 12. Христо Иванов – 3 курс, ИНФ, 51 група
 13. Даниела Зидарова – 3 курс, ИНФ, 51 група
 14. Стоян Стоянов – 3 курс, БИС, 52 група
 15. Стефко Георгиев – 3 курс, БИС, 53 група